Agenda tip: John Denver tributeshow in het Turfschip in Etten-Leur!

De Nederlandse Jos van den Brom is al heel lang fan van de muziek van John Denver en werd zelf muzikant. In 1988 won hij de SoundMixShow met een nummer van Denver: ‘Leaving on a Jet Plane’. In 2000 is Jos naar de thuisstaat van John Denver geëmigreerd (Colorado, USA) en heeft hij zijn naam veranderd in John Adams. Onder begeleiding van een Amerikaanse band wordt op zondag 22 maart het Denver-repertoire ten gehore gebracht, waarbij het geluid bijna niet te onderscheiden is van het echte Denver-geluid.

Tijdens de tributeshow die door de John Adams Band wordt neergezet, krijgt de bezoeker een kijkje in het leven van John Denver en zijn muzikale carrière.

In totaal heeft John Denver ongeveer 300 liedjes opgenomen, waarvan hij ruim 200 zelf geschreven heeft. Wereldwijd heeft hij miljoenen albums verkocht en was daarmee de best verkopende artiest in de jaren ‘70. Het leven van Denver eindigde tragisch in 1997 met een vliegtuigongeluk.

De muziek van Denver is bij miljoenen mensen over de hele wereld bekend: ‘Take me home, Country Roads’, ‘Perhaps Love’, ‘Thank God I’m a Country Boy’ – het is slechts een kleine greep uit de nummers die voorbij komen in de tributeshow van de John Adams Band.

Ook zin gekregen in een middag met heerlijke muziek in het Turfschip? Bestel dan nu je kaarten via https://www.bestelkaartjes.nu/event/john-denver-tribute/

John Denver Tribute: Celebrating the life and music of John Denver
Zondag 22 maart 2020
Aanvang: 15:00 uur