Etten-Leur Bulletin is jouw go-to bron voor alles wat er speelt in en rondom Etten-Leur. Met een passie voor lokale verhalen en een sterke verbondenheid met de gemeenschap, brengen wij het laatste nieuws, evenementen en interessante verhalen die onze stad tot leven brengen.

Onze Missie

Het doel is om de inwoners van Etten-Leur te informeren, inspireren en verbinden. Wij geloven in de kracht van lokale journalistiek en streven ernaar om betrouwbare en relevante informatie te bieden die van betekenis is voor iedereen in onze gemeenschap.

Wat Wij Doen

  • Nieuws & Actueel: Dagelijkse updates over het laatste nieuws, politiek, en belangrijke gebeurtenissen in Etten-Leur.
  • Evenementen: Een uitgebreide agenda met de leukste en meest interessante evenementen die je niet mag missen.
  • Verhalen & Interviews: Diepgaande artikelen en interviews met inspirerende personen uit onze gemeenschap.
  • Lokale Bedrijven: Spotlight op lokale ondernemers en bedrijven die een verschil maken in onze stad.

Ons Team

Ons team bestaat uit gepassioneerde journalisten, schrijvers en fotografen die allemaal een sterke band hebben met Etten-Leur. Met een diversiteit aan achtergronden en expertise, werken we samen om de verhalen te vertellen die er echt toe doen.

Waarom Etten-Leur Bulletin?

In een tijd waarin nieuws vaak van ver komt, geloven wij dat het belangrijk is om ook lokaal goed geïnformeerd te zijn. Etten-Leur Bulletin biedt een platform waar de stem van de gemeenschap gehoord wordt en waar iedereen zich thuis kan voelen.

Dankzij de steun van onze lezers kunnen wij blijven doen wat we doen. Samen maken we van Etten-Leur een nog mooiere plek om te wonen, werken en leven.

Heb je een tip, verhaal of evenement dat je met ons wilt delen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij horen graag van je!