Leurse Havenfeesten 2021 opnieuw aangepast programma.

Geen Havenfeesten in 2021? Dat laten we niet gebeuren! Maar wat gaan we dan doen?

Uiteraard vragen we iedereen weer om in het pinksterweekend (vrijdag 21 t/m maandag 24 mei) de Leurse vlag uit te hangen. Daarnaast vinden de volgende activiteiten plaats:

22 mei: leursehavenfeesten.online

Via een livestream (leursehavenfeesten.online) komen de Havenfeesten live in je huiskamer, tuin of terras met onder andere een muziekbingo, het Leurovision songcontest, de Schipperskwartier top 10 en achter de draaitafels ouwe rotten en jong talent.

Wil je tijdens de livestream een natje en een droogje? Bestel dan de Havenfeesten feestbox op www.combi-box.nl. Deze box bevat de nodige ingrediënten om de avond door te komen.

Gratis bingokaarten bestellen is al mogelijk. Stuur hiervoor een e-mail naar: bingo@leursehavenfeesten.nl

23 mei: speurtocht op zoek naar de gouden Adriaan

Ergens op de Leur staat een unieke gouden Adriaan verborgen. Door middel van een vragenlijst kan men al wandelend dichter bij deze geheime locatie komen.

Deze speurtocht is bedoeld voor het hele gezin! Aanmelden kan via goudenadriaan@hotmail.com. Graag onder vermelding van het aantal volwassenen en het aantal kinderen.

De start vindt plaats buiten bij café Roeloffs. Hier kunnen de vragenlijsten tussen 10.30-13.30 uur worden opgehaald. De vragenlijsten dienen uiterlijk 16.00 uur te zijn ingeleverd bij het Turfschip.

24 mei: Lelieloop

Dit jaar vindt voor de 27e keer de Lelieloop plaats. Maar wel anders dan we gewend zijn…

Om te zorgen dat iedereen veilig kan deelnemen is de Lelieloop dit jaar virtueel. Ook wandelaars en kinderen kunnen deelnemen!

Voor verder informatie zie RREL.NL STICHTING ADRIAAN VAN BERGEN Postbus 629, 4870 AP Etten-Leur tel.: 06-12904171 e-mail: info@leursehavenfeesten.nl internet: www.leursehavenfeesten.nl IBAN: NL78RABO0128219750 KvK Zuidwest-Nederland: 41106068 BTW-nr: NL801733303

 

Ten slotte: Leurse Havenfeesten puzzeleditie

Heerlijk ontspannen met een puzzel is het afgelopen jaar helemaal herontdekt. En puzzelen wordt nog leuker, want vanaf nu is er ook een puzzeleditie van de Leurse Havenfeesten.

De puzzel kost € 18,95 en is vanaf nu te bestellen via onze webwinkel op www.leursehavenfeesten.nl

Alle activiteiten zijn coronaproof!