Nieuwe Nobelaer start creatieve wedstrijd ‘❤ voor Etten-Leur’

voor Etten-Leur, samen sterk” de boodschap die prijkt op de gevel van Nieuwe Nobelaer, zegt het al. Positiviteit verspreiden en lichtpuntjes bieden aan de inwoners van Etten-Leur, daar zet het cultuurcentrum zich tijdens deze roerige tijd voor in. Er werden al 800 boekenpakketten weg gegeven, livestreams van het #Blijfthuiskamerconcert en Voorlezen met muziek  gratis aangeboden en het concept Muziek op Wielen zorgde tweede paasdag voor veel blije gezichten in Etten-Leur. Nieuwe Nobelaer doet dit voor, maar ook mét alle inwoners. Nu de maatregelen nog even aanhouden en de bibliotheek en het theater voorlopig nog gesloten zijn, komt Nieuwe Nobelaer daarom met een nieuw initiatief. Een creatieve wedstrijd en online eregalerij om de liefde en positiviteit in Etten-Leur te verspreiden en iedereen een nieuwe oppepper te geven.

 

Creatieve eregalerij
Nieuwe Nobelaer roept alle inwoners van Etten-Leur en daarbuiten op om een gedicht, tekening, dans, muziekstuk of een andere creatieve uiting te maken, waar anderen gelukkig, ontroert of enthousiast van worden. Via een video of foto kan de inzending vóór 11 mei (inclusief naam, leeftijd en woonplaats) opgestuurd worden naar marketing@nieuwenobelaer.nl Alle inzendingen komen in de creatieve eregalerij op de website en socials van Nieuwe Nobelaer. Het cultuurcentrum verzamelt alle filmpjes, foto’s, teksten en tekeningen zodat dit een mooie verzamelplek wordt waar inwoners van Etten-Leur de verbinding met elkaar kunnen voelen.
Eén groot  voor Etten-Leur. Een pagina vol liefde, positiviteit en lichtpuntjes voor alle inwoners en iedereen daar buiten.

Optreden opening nieuwbouw
De inzending die de meeste mensen kan opvrolijken, ontroeren of enthousiasmeren krijgt een optreden tijdens de opening van het nieuwe pand van het cultuurcentrum in 2021. Welke inzending hiervoor gekozen wordt, wordt bepaald aan de hand van een stemformulier op de website en een professionele jury.

 

Ga voor meer informatie, de eregalerij en het stemformulier naar nieuwenobelaer.nl/hartvoorettenleur