Agenda tip: Previewavond Nieuwe Nobelaer !

Voor slechts 2.50 Euro een avondje uit, dat klinkt wel heel aanlokkelijk. Op vrijdagavond 30 augustus kan dit, dan vindt namelijk de Previewavond plaats in de Nieuwe Nobelaer! Dit is de traditionele aftrap van het nieuwe seizoen. Tijdens deze feestelijke avond wordt de bezoeker verrast met een voorproefje van voorstellingen en het aanbod van cursussen en lessen in seizoen 2019/2020.
Het publiek zal getrakteerd worden op een aantal korte optredens live on stage, uitgevoerd door verschillende professionele en lokale artiesten. De presentatie van de avond is in handen van cabaretière Karin Bruers die op 29 november in Nieuwe Nobelaer te zien is met haar voorstelling Love is Wonderful!. Het avondprogramma wordt officieel afgesloten door Hilda Vliegenthart, directeur/bestuurder van Nieuwe Nobelaer.
Na afloop is iedereen van harte welkom in de foyer voor een spetterende afterparty! En ben je enthousiast geraakt over iets wat je gezien hebt, dan kan je gelijk kaartjes kopen want de balie is tot 22:30 uur geopend.

Met wie ga jij?

Previewavond Nieuwe Nobelaer
Vrijdag 30 augustus
20.15 uur
2.50 Euro
www.nieuwenobelaer.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *