Haal de voorleeshoek van Nieuwe Nobelaer in huis

Er wordt maandelijks voorgelezen in Nieuwe Nobelaer Bibliotheek, maar de afgelopen weken waren net even anders. Doordat de bibliotheek van het cultuurcentrum niet open mocht werden er verschillende initiatieven opgezet, zoals de AfhaalBieb en een livestream Voorlezen met muziek via Facebook. Wekelijks wordt er live voorgelezen door Kirsten de Bruijn en Pieter van Dijck. Woensdag 6 mei om 11:00 uur kan iedereen live meekijken op Facebook met weer een nieuw verhaal. Alle voorgaande afleveringen zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal en de Facebookpagina van Nieuwe Nobelaer.

Fiet wil rennen
Aankomende woensdag wordt er voorgelezen uit het boek Fiet wil rennen van Bibi Dumon Tak en Noëlle Smit. Het verhaal wordt in 20 minuten voorgelezen door Kirsten en omlijst met zelfgeschreven muziek van Pieter. De liedteksten zijn te vinden op www.nieuwenobelaer.nl/cultuurtipsvoorthuis, zodat iedereen thuis uit volle borst kan meezingen. Bij de liedtekst is ook een kleurplaat bijgevoegd voor na afloop. Ook vindt er interactie plaats via de chat op Facebook. Kirsten en Pieter betrekken de kleine kijkers thuis actief met een leuke vraag waarop tijdens de live-uitzending gereageerd wordt.

Voorlezen met muziek – Fiet wil rennen
Woensdag 6 mei | 11:00 uur
www.facebook.com/Nieuwe.Nobelaer