Theatergroep Josjes maakt weer kans op Amateur Musical Award publieksprijs!

Ook dit jaar is Theatergroep Josjes er in geslaagd om de eindstrijd van de Amateur Musical Award voor Beste Poster te halen. Na diverse stemrondes is de poster van Ciske de Rat samen met nog vijf andere posters in de race voor deze felbegeerde publieksprijs.

Door middel van ‘likes’ op Facebook bepaalt het publiek haar favoriet. Het totaal aantal likes per poster plus het oordeel van de jury bepalen de uiteindelijke winnaar die op maandag 18 november aanstaande tijdens het vijfde Amateur Musical Awards Gala bekend zal worden gemaakt. Een bijzondere avond voor de Josjes, die na de overwinning van vorig jaar opnieuw in de prijzen hopen te vallen met hun poster.

Dus wil je ook dat de Josjes in de prijzen vallen? Ga dan nu naar de Facebook-pagina van Theatergroep Josjes en breng je stem uit! Wacht niet te lang, want stemmen kan nog tot en met 17 november!