Kerstcircus Etten-Leur presenteert nieuwe plannen op persconferentie .

Dinsdagochtend presenteerde circusdirecteur Kevin van Geet zijn nieuwe plannen met het kerstcircus op een persconferentie in het Trivium Hotel. Momenteel wordt er hard gewerkt in Italië aan een compleet nieuwe circustent. De kosten van deze nieuwe tent lopen bijna tegen de 4 ton , maar beloofd wel een stuk luxer te worden dan de oude tent. Hij wordt een stuk groter in breedte en hoogte, wat er voor zorgt dat de bezoekers een stuk comfortabeler zitten tijdens de voorstelling. Het aantal zitplaatsen blijft wel gelijk, dit zijn nog steeds 850 stoelen, maar wel met meer beenruimte.
Ook aan de veiligheid is extra aandacht besteed, er zijn extra nooduitgangen en de tent voldoet aan alle strenge hedendaagse regels. Maar ook in de show zelf is weer goed geinvesteerd, er zijn uit heel europa de beste circusartiesten aangetrokken. De opbouw vindt plaats in de periode van 7 tot en met 11 december. Vanaf 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020 zullen er weer dagelijks shows te zien zijn. De voorverkoop is alweer van start gegaan!

Meer informatie op: www.kerstcircus-ettenleur.nl