Burgemeester de Vries opent Corona-testlocatie aan de Oude Kerkstraat 51 in Etten-Leur

Dinsdagochtend opende burgemeester Miranda de Vries de Corona-testlocatie aan de Oude Kerkstraat 51 in Etten-Leur, door er met haar auto als eerste doorheen te rijden. Daarna was het tijd voor de automobilisten die een afspraak hadden in de nieuwe teststraat. De burgemeester liet zich niet testen, want dat is alleen voor mensen met klachten. De loods met daarin 5 teststraten is dagelijks geopend van 08.00 – 16.00 uur. Mensen met klachten die kunnen wijzen op het coronavirus (COVID-19), zoals hoesten, neusverkoudheid en/of koorts, kunnen zich op afspraak laten testen. Een afspraak maken kan via het landelijke telefoonnummer 0800-1202. Dit nummer is elke dag bereikbaar tussen 8.00 – 20.00 uur. Houd je burgerservicenummer (BSN) bij de hand. Of maak de afspraak online via www.coronatest.nl (houd je DigiD bij de hand). Om bij de testlocatie te komen kun je het beste je navigatie volgen naar de Oude Kerkstraat. Vanaf daar volg je de bewegwijzering naar de ingang. Meer informatie?