Sponsoren en bezoekers van profronde Etten-Leur tevreden over huidige opzet.

Begin mei heeft het bestuur van de profwielerronde Etten-Leur een onderzoek uit laten voeren onder sponsoren en bezoekers van het jaarlijkse wielerevenement in het centrum van Etten-Leur.
Dit onderzoek is uitgevoerd door Vivianne de Laat in het kader van haar studie , Leisure & Events management aan BUas (Breda University of applied sciences)
Het doel van het onderzoek was breed, onder andere om te achterhalen op welke wijze het evenement in de toekomst nog aantrekkelijker te kunnen maken, zelfs als men niet van wielrennen houdt. Etten-Leur heeft de afgelopen jaren een uitstekende naam opgebouwd en is uitgegroeid tot het grootste criterium van Nederland en wil dat ook graag blijven.

Het onderzoek heeft plaatsgevonden eind mei, begin juni door het uitzetten van enquête formulieren. Naar aanleiding van de reacties op de enquête onder de sponsoren kan de conclusie worden getrokken dat de sponsoren zeer tevreden zijn over de huidige opzet en de hoge kwaliteit van het evenement. Vanuit de sponsoren zijn weinig nieuwe wensen naar voren gekomen.