Mom in Balance van start in het Schoenmakerspark in Etten-Leur

Op maandag 27 juli 2020 gaat Mom in Balance van start in het Schoenmakerspark in Etten-Leur!  Vanaf deze dag kunnen alle ( aanstaande ) moeders en ambitieuze &  actieve vrouwen uit Etten-Leur, Hoeven, Rucphen, Sint Willebrord Oudenbosch, Roosendaal of Prinsenbeek die topfit willen zijn / worden iedere maandag onder leiding van trainster Connie uit Etten-Leur een pittige, uitdagende en typische Mom in Balance workout volgen. Iedereen is welkom, of je nu zwanger of net bevallen bent of al een echte Mpower Mom ( in wording ) bent. Op deze dag is de gezamenlijke kick of van de Zwanger, Back in Shape en Mpower om 20.00 uur.  Doe je mee ? Vanaf 3 augustus staat trainster Connie elke maandag voor je klaar : 19.30 uur Zwanger en Back in Shape , 20.30 uur Mpower. Nog geen lid? Meld je dan aan voor een gratis proefles met code MIBFIT via www.mominbalance.nl