15 jarig jubileum Trivium Dance Etten-Leur toch speciaal gevierd ondanks corona

Woensdag 20 mei 2020 trad Trivium Dance om 16:00 uur op het parkeerterrein van het Anbarg. Ter ere van het 15-jarig bestaan gaf Trivium Dance een “feestje” bij het Anbarg. Met het optreden willen zij de ouderen vermaken. Naast het vermaken van de ouderen is het voor hun dansleden ook een feestje, want ze kunnen op deze manier weer samen dansen en optreden.” Dit hebben ze nu al weken niet meer kunnen doen en missen ze heel erg.” Voor het optreden moet er natuurlijk een choreografie gemaakt worden en getraind worden. Dit was dan ook weer een hele mooie reden om samen weer te dansen. “Het 15-jarig bestaan kunnen we nu niet groots vieren, maar door een uniek en gezellig optreden willen we er toch een speciaal momentje van maken”.

Foto’s & Video : Jack Konings