Prijzen “beste artiest” in Kerstcircus Etten-Leur uitgereikt.

Vrijdagmiddag heeft wethouder Frank Vrolijk de prijzen uitgereikt voor de beste artiest in het kerstcircus Etten-Leur. De eerste prijs ging naar de illusionisten van Melfields, die op het laatste moment als vervangende act is toegevoegd. Eén van de artiesten van de Braziliaanse trapeze-act Flying Souza, die eigenlijk de slotact zou zijn, viel drie dagen voor de Etten-Leurse première tijdens een optreden en belandde in het ziekenhuis met ernstige verwondingen.

1 : The Melfields (illusies)

2 :  Marco Mariani (clown)

3 : Circusorkest o.l.v. Vincent van Lent

Het kerstcircus is dit weekend nog te bezoeken en zal dan weer vertrekken uit Etten-Leur. Directeur Kevin van Geet heeft beloofd dat de 7e editie weer extra spectaculair zal gaan worden!