Frank Vrolijk nieuwe wethouder voor VVD in Etten-Leur

De VVD Etten-Leur heeft de selectie van een nieuwe wethouder afgerond. De partij verzoekt het presidium van de gemeenteraad om de voordracht van Frank Vrolijk als wethouder toe te voegen aan de agenda voor de raadsvergadering van september 2019. Frank Vrolijk neemt daarmee de plaats in van Martin van der Bijl die tot de betreffende raadsvergadering de functie van wethouder blijft vervullen. Van der Bijl nam onlangs het besluit om afscheid te nemen als wethouder, vanwege zijn relatie met een communicatie-adviseur van de gemeente Etten-Leur. Frank Vrolijk (65) woont in Etten-Leur en is getrouwd met Marian. Sinds 2010 is hij raadslid voor de VVD Etten-Leur. Tot voor kort was Frank directeur van Kies Uw Accountant B.V. Als de gemeenteraad instemt met de benoeming, neemt burgerlid Patricia van Baal-Pauwels de raadszetel van Frank Vrolijk over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *