Invallen bij woningen Binnenhof en Godwaltlaan in Etten-Leur

Op donderdag 4 juli 2019 ontving het operationeel centrum van de politie rond 00:30 uur een melding dat er in een woning aan de Binnenhof in Etten-Leur personen waren gezien die mogelijk in het bezit waren van een vuurwapen.Hierop zijn diverse politie-eenheden naar de desbetreffende woning gegaan en hebben de directe omgeving afgezet. Rondom en in de woning werd er geen beweging waargenomen, de agenten stapte de woning binnen en troffen daar in plaats van personen een grote hoeveelheid hennepplanten aan.

Een groot gedeelte van het woonhuis was ingericht als hennepkwekerij. Naar schatting waren verschillende kamers op verschillende verdiepingen gevuld met wel meer dan 330 planten van meer dan één meter hoogte. Naast de vele hennepplanten werden er ook diverse goederen als potgrond en apparatuur in overige kamers aangetroffen. De woning is door een gespecialiseerd bedrijf ontmanteld. Tijdens het ontmantelen is een brandgevaarlijke situatie in de meterkast geconstateerd, dit doordat er was geknoeid met de kabels. Er was niemand in het pand en daarom is er tot nu toe niemand aangehouden.

Later op de ochtend doet de politie ook een inval aan de Godwaltlaan in Etten-Leur, volgens omstanders zou het te maken hebben met de inval aan de Binnenhof.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *