Afscheids concert in de Nobelaer voor pianodocent Pieter van Dijck

Zaterdag was er een afscheidsconcert georganiseerd voor pianodocent Pieter van Dijck van de Nieuwe Nobelaer. Deze was ter ere van zijn 40-jarig jubileum en ook gelijktijdig zijn pensioen.In 1979 begon hij met een combibaan stafdocent en pianoleraar bij de toenmalige Etten-Leurse muziekschool Sint Frans. Daarna ging dit uiteindelijk op in wat wij tegenwoordig kennen als de Nieuwe Nobelaer.De laatste jaren bij de Nobelaer was hij vooral bekend om zijn sketches bij personeelsleden die afscheid namen, of bij jubilarissen. In de speciaal voor hem georganiseerd afscheidsconcert kwamen een aantal oud leerlingen voorbij. Vooral een gezin waar hij drie generaties les aan had gegeven, was erg bijzonder. Van Dijck zal zich na zijn pensionering beslist niet vervelen, hij houd van muziek, reizen en heeft een passie voor talen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *