Bestuurder gaat er vandoor na aanrijding, politie zoekt getuigen

Waarna deze personenauto door is gereden zonder zich te bekommeren om de hardloopster. Het slachtoffer hield hier aanzienlijk gezichts- en nekletsel aan over en werd door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.Het slachtoffer is op eigen kracht nog naar een tuincentrum aan de Lage Vaartkant gegaan, alwaar de hulpdiensten werden gewaarschuwd. Het enige wat het slachtoffer de politie kon vertellen over de personenauto was dat dit een donkerkleurig voertuig betrof. Het voertuig is na de aanrijding in onbekende richting vertrokken. Niet bekend is wat het merk en type van het voertuig is. Ook is het nog onduidelijk wat de exacte locatie van het ongeval is, aangezien het slachtoffer niet goed aanspreekbaar was. Heeft u informatie over deze aanrijding in welke vorm dan ook, neemt u dan alstublieft contact met de politie op via 0900-8844 of meldt u zich op het dichtstbijzijnde politiebureau. Bent u de bestuurder of een inzittende van het veroorzakende voertuig? Meldt u zich dan ook ten spoedigste bij de politie.]]>

1 thought on “Bestuurder gaat er vandoor na aanrijding, politie zoekt getuigen

  1. gisteravond politie gebeld met tip gaan ze echter wat mee doen als aangifte is gedaan. dit kan echter pas maandagochtend daarna wordt pas onderzoek gestart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *