Walk & Talk met leefstijlcoach Ron Bekker weer van start!

Een wandeling voor werkzoekenden met leefstijlcoach Ron Bekker, dat is Walk & Talk. Een moment om ervaringen uit te wisselen en advies in te winnen om uiteindelijk die (droom)baan te vinden. Nu de maatregelen het weer toelaten kan deze activiteit in klein comité doorgang vinden. De Walk & Talk vindt maandelijks plaats op maandagochtend van 10:00 – 11:30 uur en is gratis bij te wonen. Elke editie ligt de focus op een ander onderwerp. Aanmelden kan via bibliotheek@nieuwenobelaer.nl of telefonisch via 076 504 52 00.

 

Onderwerpen

Tot de zomer zullen vier onderwerpen centraal staan tijdens de edities van Walk & Talk. Op 12 april is dat solliciteren. Wat gaat er goed en wat kan er nog beter? Leefstijlcoach Ron Bekker gaat het samen met de deelnemers hebben over kansen en confrontaties. Tijdens de editie van 10 mei ligt de focus op de mogelijkheden van LinkedIn. Wat kan er allemaal met een profiel op dit platform? De beste tips en tricks krijgen deelnemers tijdens deze Walk & Talk. De wandeling van 14 juni staat volledig in het teken van sollicitatiegesprekken en de voorbereiding daarop. Welke tips zijn er voor een online sollicitatiegesprek en hoe beperk je de spanning voorafgaand aan een gesprek? Op 5 juli staat de letterlijke Walk & Talk in het teken van het opbouwen van een CV. Wat moet er vooral wél en wat vooral niet in staan? Hoe valt een CV op?

Tijdens de verschillende edities gaan deelnemers met elkaar in gesprek onder begeleiding van leefstijlcoach Ron Bekker en wisselen tijdens het wandelen gelijktijdig ervaringen en informatie uit.

 

Aanmelden

De groepswandeling is voor iedereen en elke conditie geschikt. Uiteraard worden ook de coronaregels omtrent het samen wandelen buiten in acht genomen. Walk & Talk is een nieuwe stap in de goede richting voor werkzoekenden, pak die kans!
Aanmelden kan door te mailen naar bibliotheek@nieuwenobelaer.nl of te bellen naar 076 504 52 00. Na aanmelding ontvangt men een bevestiging via de mail.

 

Ga voor meer informatie naar www.nieuwenobelaer.nl/bibliotheek