Stem op de Moeierboom uit Etten-Leur voor de titel Europese boom van het Jaar.

Wordt de Moeierboom op de Etten-Leurse Markt ook de Europese boom van het Jaar? De eeuwenoude grootbladige linde sleepte afgelopen jaar de Nederlandse titel al binnen en neemt het nu tegen op tegen vijftien andere bomen in Europa. Iedereen kan vanaf 1 tot 28 februari stemmen om de boom aan de overwinning te helpen via www.deboomvanhetjaar.nl.

En nu zijn we 6 dagen onderweg in Europa. Ben jij ook zo trots? Stem dan nu via www.deboomvanhetjaar.nl. Vraag het ook even aan de kinderen, de buren, familie, vrienden en bekenden. Dit is hard nodig, aangezien een aantal bomen dubbel zoveel stemmen hebben.

Let op: Nadat je op 2 bomen gestemd hebt en je e-mailadres hebt ingevuld, ontvang je op dat adres een mail met het verzoek om je stem te bevestigen. Vergeet dat niet. Je kunt via meerdere e-mailadressen stemmen(tip).