Kinderdagverblijf ‘t Speeltreintje ontvangt het Groen Licht! certificaat

Dinsdagavond hebben de medewerksters van kinderdagverblijf ‘t Speeltreintje het Groen Licht! certificaat ontvangen. Wethouder Kees van Aert heeft deze aan hun uitgereikt. Zij zijn hiermee het 135ste kinderdagverblijf in Noord-Brabant die het certificaat hebben ontvangen .Keurmerk Groen Licht! Is door Edux Onderwijspartners ontwikkeld speciaal voor de jongste verkeersdeelnemers (0-4 jaar). Dit verkeerskeurmerk zorgt voor borging en verbreding van het verkeersthema bij jonge kinderen op peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. Ook zorgt het voor een goede basis voordat de kinderen naar school gaan, en bevordert het de samenwerking tussen kinderopvang en basisscholen. Etten-Leur is een van de twaalf gemeenten in Brabant die hieraan meedoet.