#rood #wit in de Nieuwe Nobelaer

Wie denkt dat sprookjes alleen voor kinderen bedoeld zijn, komt bedrogen uit. Vrijdag 13 maart brengen Kirsten de Bruijn (o.a. dansdocente bij Nieuwe Nobelaer) en Ben Blom namelijk hun tweeluik #rood #wit. Hierin spelen deze theatermakers moderne versies van Grimms Roodkapje en Sneeuwwitje met meer dan 40 hits van o.a. Anita Meyer, Marco Borsato, Willeke Alberti, Frank Boeijen, Nielson en zelfs K3.

Een actuele voorstelling met bloed, zweet en sprookjes (en bijpassende dansjes) over schoonheid, liefde, verdriet, de zin van het leven en eenzaamheid. Niets is wat het lijkt. Niets is zwart-wit. Nee, alles is rood-wit. Vurige, gebroken en bloedende harten versus verloren, verschrompelde en bevroren harten. Muzikaal worden ze begeleid door gitarist Hans van der Zee.

‘Hoe Kirsten en Ben de Nederlandse hits in het stuk hebben verwerkt is best geniaal te noemen.’ – Musicalsites.nl

‘Prachtige zang, goede timing, leuke vondsten, humor en vaart.’ – Directeur Theater De Maagd

Datum: vrijdag 13 maart 2020
Aanvang: 20:30 uur
Entree: €15,00
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.nieuwenobelaer.nl

Foto : Dick Vermaas Fotografie