Twee keer Glazen Huis in Etten-Leur

Donderdag mocht Burgemeester Miranda de Vries , maar liefst naar twee glazen huizen op bezoek in Etten-Leur. Eerst ging zij naar de KSE toe, waar een groep leerlingen zich 27 uur heeft laten opsluiten in een glazen lokaal. Ze zitten hier zonder eten en mobiele telefoons. Het goede doel waar zij het voor doen is het tegen gaan van mensenhandel. Nog geen paar uur later had de Burgemeester de eer om meester Rob en meester Danny van de 4heemskinderen vrij te laten. Zij hadden zich een dag en een nacht laten opsluiten. In tussen tijd hebben kinderen en leerkrachten door allerlei activiteiten ruim 4000 euro opgehaald. Het goede doel waar zij het voor deden is de Stichting Nu Jij. Deze stichting zet zich in voor chronische zieken kinderen.

Foto’s : Jack Konings