Deze maand leuke winactie op Etten-Leur Bulletin!

De laatste 2 maanden van het jaar zijn aangebroken, het wordt vroeger donker en de temperatuur daalt. We gaan meer en meer de gezelligheid binnen opzoeken. In de feestelijke decembermaand is er weer vanalles te doen in Etten-Leur. Een van de hoogtepunten in december is toch wel het Kerstcircus Etten-Leur van de jongste circusdirecteur van Europa Kevin van Geet.

Het Kerstcircus slaat dit jaar voor de 6e keer haar tentencomplex op. Dit jaar een geheel nieuwe tent en nieuwe zitinrichting. Zoals ieder jaar zal Etten-Leur Bulletin ook dit jaar weer volop aandacht besteden aan het kerstcircus. Uiteraard zullen wij onder andere fotoreportages maken van de opbouw van de tent, de doop van het nieuwe tentencomplex en de premiere avond.

U als lezer van Etten-Leur Bulletin maakt kans om gratis de premiere avond te bezoeken van het Kerstcircus! Wilt u weten hoe u kans kunt maken? Houd dan onze Facebook pagina in de gaten, want daar volgt deze maand nog een winactie om bij de premiere avond op 21 december aanwezig te kunnen zijn!

Kunt u niet meer wachten en wilt u verzekerd zijn van een plekje tijdens een van de voorstellingen? Kaarten voor het Kerstcircus zijn nu al te koop via: http://www.kerstcircus-ettenleur.nl/

De voorstellingen van het Kerstcircus vinden plaats van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 in het Brabantpark in Etten-Leur.