Agenda tip: Nieuwe voorstelling Baronie Muziek Theater in Koepelgevangenis!

Voor de 73ste keer sinds 1967 staat het Baronie Muziek Theater (BMT) alweer op de planken, dit keer met wel een heel bijzondere theatervoorstelling. En op een heel bijzondere locatie. Het verhaal, geïnspireerd door waar gebeurde feiten, voert je mee naar de Vrouwengevangenis aan de Kloosterlaan…Katja komt terecht op de vrouwenafdeling van De Koepelgevangenis. Onterecht volgens haarzelf, dus no way dat ze de rit braaf gaat uitzitten. Ogen en oren open houden is het devies. Ze is slim, en gewiekst en zoekt een weg naar buiten…

BMT vertoont LEF

LEF is een muzikale theatervoorstelling met powervrouwen, (on)geïnteresseerde cipiers, gekheid, kilte, leugens, humor, een traan en een beetje pijn. (Over)leven in de gevangenis, hoe doe je dat eigenlijk? Kun je mensen vertrouwen? Ben je jezelf of speel je een rol? En ontsnappen, is dat überhaupt mogelijk?

Nieuwsgierig geworden?

Heb jij LEF?? Kom dan vrijdag 6, zaterdag 7 of zondag 8 december naar de theatervoorstelling in de Koepel van Breda en laat je verrassen door dit spectaculaire verhaal, waar ook enkele inwoners uit Etten-Leur aan meewerken!  Bestel nu je kaarten via de website van BMT, www.bmtbreda.nl of direct via kaartverkoopbmt@gmail.com.

Foto door fotograaf Leo van Maanen