Agendatip: Leuke theatervoorstellingen in de herfstvakantie in Nieuwe Nobelaer!

Tijdens de donkere, regenachtige dagen van de herfst is er niets lekkerder dan de warmte en gezelligheid van het theater. Daarom heeft Nieuwe Nobelaer een aantal tips voor de herfstvakantie op een rijtje gezet. Met een mooi en divers aanbod van voorstellingen en activiteiten is er voor ieder wat wils. Van Sesamstraat Live! tot Brugklas de Musical en van Dutch Eagles tot Niet Schieten!

Herfstvakantie met de kids
De twee voorstellingen waar het publiek met kinderen van kan genieten tijdens de herfstvakantie zijn Sesamstraat Live! (2+) en Brugklas de Musical (9+). Beide zijn producties die populaire televisieseries live in het theater brengen. Sesamstraat Live! bouwt op zaterdag 12 oktober om zowel 11:00 & 14:30 uur een feestje in Nieuwe Nobelaer, zij vieren namelijk hun 50-jarig bestaan met een fantasierijke familievoorstelling. Bij Brugklas de Musical op zaterdag 19 oktober kan iedereen het eerste jaar van de middelbare school van nóg dichterbij meemaken. Daarnaast zijn er ook activiteiten in Nieuwe Nobelaer Bibliotheek voor kinderen van alle leeftijden. Zo wordt er op vrijdag 18 oktober om 10:30 uur voorgelezen aan kleuters, is er een voorstelling als afsluiting van de Kinderboekenweek op zaterdag 12 oktober om 14:30 uur en kan iedereen vanaf 8 jaar zich creatief uitleven op woensdag 16 oktober om 14:30 uur door een afvalmonster te komen knutselen.

Avondje ontspannen en genieten
Even tot rust komen zonder kinderen of gewoon toe aan een avondje theater? Ook voor de volwassen bezoeker heeft Nieuwe Nobelaer diverse voorstellingen op het programma staan tijdens de herfstvakantie. Op woensdag 16 oktober spelen de Dutch Eagles de Grote Zaal van Nieuwe Nobelaer plat met de hits van de Eagles in hun show Gold. Een niet te missen avond voor de muziekliefhebber. Daarnaast maakt Ernest Beuving zijn opwachting op vrijdag 18 oktober met de voorstelling So long Cohen. De titel zegt het al, het is een eerbetoon aan Leonard Cohen. Een muzikale avond met humor en ontroering. Ook bij Niet Schieten! wordt het lachen geblazen. De cabaretgroep die 25 jaar geleden bij Camaretten de jury- en de publieksprijs won, komt nog één keer samen in originele samenstelling om het jubileum te vieren tijdens hun voorstelling 25 jaar Lust & Leed op zaterdag 19 oktober.

Al met al dus genoeg te doen in de herfstvakantie bij Nieuwe Nobelaer, met voor ieder wat wils!
Ga voor meer informatie en kaarten voor de diverse activiteiten naar nieuwenobelaer.nl

Foto door Nick van Ormondt