Agenda Tip : Scouting Paulus Etten-Leur opent deuren escaperoom alleen in oktober.

Alleen deze maand opent Scouting Paulus een escaperoom waar ook niet-leden aan mee mogen doen. In het verleden heeft Scouting Paulus al vaker escaperooms gemaakt voor hun eigen leden. Maar omdat dit zo goed bevallen is, willen ze hem deze keer ook openstellen voor niet-leden. De escaperoom vertelt het verhaal van een detective die in de jaren vijftig onderzoek doet naar een maffiabaas.De deelnemers moeten het bewijsmateriaal zoeken dat de detective heeft verstopt. Naast de standaard puzzels zit in de escaperoom ook veel techniek verwerkt. Er is dan ook van alles aan gedaan om te zorgen dat de escaperoom niet onderdoet voor andere rooms. Als de escaperoom goed bevalt , wil de organisatie nieuwe escaperooms in de toekomst ook publiekelijk openstellen. Toegang tot de escaperoom kost 8,50 euro, daarbij zit ook een gratis drankje inbegrepen. Het geld wil de scouting gebruiken voor nieuwe activiteiten en materialen voor hun leden.Groepen van twee tot zes mensen kunnen op dinsdag en donderdag starten van 18.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 21.00 uur. Het duurt een klein uur, locatie is het scoutinggebouw, Kokkestraat 8B te Etten-Leur. Reserveren kan via de website : www.paulusescaperoom.nl

 

Op de foto ( van links naar rechts ) de organisatoren van de escaperoom :

Thye Stevens , Vera van Rooij en Hugo Kuiper