Agenda tip: Lekker smullen bij Foodstock Etten-Leur!

 

Na een succesvolle eerste editie strijkt Foodstock ook dit jaar weer neer in Etten-Leur. Het weekend van 12, 13 & 14 juli is het Brabantpark de locatie waar je moet zijn voor een hoop lekkers, fijne muziek, een gezellige sfeer en voor de allerkleinsten onder ons een heus kinderplein. Omdat 2019 een jubileum jaar is voor zowel Foodstock als Woodstock (de inspiratiebron) pakt de organisatie groots uit en heeft hier en daar veranderingen doorgevoerd. Zo zal o.a. het kinderplein verder worden uitgebreid voor nog meer speelplezier en om de service naar bezoekers te verbeteren is het muntensysteem afgeschaft.

Dus heb je nog niks te doen dit weekend, kom dan gezellig met vrienden of familie naar Foodstock in het Brabantpark!

Openingstijden:

Vrijdag 12 juli: 16.00 – 23.00 uur

Zaterdag 13 juli: 14.00 – 23.00 uur

Zondag 14 juli: 12.00 – 21.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *