Eervol en mooi afscheid voor oud wethouder Jan van Hal

Vrijdagmiddag werd in de Nieuwe Nobelaer afscheid genomen van Jan van Hal, de 75-jarige oud-wethouder die vanwege gezondheidsredenen moest stoppen vorig jaar.Enkele honderden inwoners en de bestuurders van gemeente Etten-Leur bezochten de afscheidsbijeenkomst in de grote zaal van de Nobelaer.
Er waren verschillende toespraken voor hem van Burgemeester Miranda de Vries, Lambert van Nistelrooij ( CDA ) en Ronnie Buiks ( CDA ) en Hilda Vliegenthart ( Nieuwe Nobelaer ).
Hij kreeg verschillende cadeaus uitgereikt, van het CDA een erespeld , van de gemeente een beeldje en een grote foto op canvas formaat en van de Nieuwe Nobealer ontving hij de Justus de Nobelaer troffee. Ook waren er optredens, zoals van cabaretier Ernest Beuving, die Jan van Hal in zijn vrije tijd vaak had bezocht in de Nieuwe Nobelaer. Na het officiele programma kon men in de foyer Jan nog persoonlijk de hand schudden en een praatje met hem maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *