Première 6e editie Kerstcircus Etten-Leur.

Zaterdagavond was het eindelijk zover, na een paar weken voorbereiding ging het Kerstcircus Etten-Leur in première. De première voorstelling werd eerst geopend door Burgemeester Miranda de Vries. Zij prees circusdirecteur Kevin van Geet dat hij ook dit jaar het weer voor elkaar krijg om iets moois neer te zetten. Kevin van Geet begon eerst met een excuses, een van de beloofde acts ( de trapeze ) heeft op het laatste moment moeten afzeggen vanwege een ernstig ongeval. Maar hier heeft hij uiteraard een mooie vervangende act voor geregeld. De twee uur durende circus show zit inderdaad ook weer vol met mooie acts. Ook uiteraard weer met dieren en clown Marco Mariani, die een grote rol heeft gekregen en het publiek goed heeft kunnen vermaken. Dit jaar was ook Enrico Lauenburger weer terug met een nieuwe vuurspuug act. Als afsluiter werd er spectaculair afgesloten met een illusionist, die een show neerzette zoals Hans Klok dit in Las Vegas doet. Dus kortom het kerstcircus Etten-Leur is een aanrader voor de kerstvakantie!