Agenda Tip : DuurSaam Etten-Leur organiseert 12 oktober een gratis bijeenkomst!

Op 12 oktober (de dag van de Duurzaamheid) organiseert DuurSaam Etten-Leur van 14.00 tot 16.00 uur in Etten-Leur een gratis bijeenkomst met het thema “Maak zelf uw huis duurzaam”.

Wethouder Kees van Aert opent deze bijeenkomst in het Centrum voor Wonen, Vincent van Goghplein 37 in Etten-Leur.

Daarna deelt Babice van der Ven, eigenaar van Praxis Etten-Leur (het bedrijf met de Beste OndernemersVisie 2019), graag de mogelijkheden die er zijn om uw eigen huis te verduurzamen. Wist u dat de Praxis Etten-Leur zelf ook enorm duurzaam is?

Rond 14.30 uur zijn er inspiratiesessies met ervaringsdeskundigen: inwoners van Etten-Leur delen met u hun ervaring met het verduurzamen van hun eigen woning en laten het verschil zien met bijvoorbeeld de buren.

Tot slot staan de DuurSaam Etten-Leur coaches voor u klaar. Ga in gesprek met ze en laat u persoonlijk adviseren voor het verduurzamen van uw huis. Ook krijgt u de kans op een speciale collectieve aanbieding op zonnepanelen en isolatie aangeboden door DuurSaam Etten-Leur.

U kunt zelf al veel doen in uw woning om energie te besparen, zoals radiatorfolie, radiatorventilator, leidingen isoleren, binnenkant zolder isoleren, brievenbus(tocht)borstel, tochtstrippen, spaarlampen, efficiënte douchekop. Mogelijkheden ten over.

Via www.duursaam-etten-leur.nl vindt u meer tips en kunt u een afspraak maken met een energiecoach van Duursaam Etten-Leur die u hierbij graag met u meedenkt. \

Een mooie gelegenheid om uw licht op te steken!

Foto: Duursaam Etten-Leur