Home / Algemeen / Vliegerfestijn wederom groot succes

Vliegerfestijn wederom groot succes

Zaterdag was er weer het Vliegerfestijn in wijk Schoenmakershoek. Ook dit jaar was het Vliegerfestijn weer een groot succes. Het weer was prima en er stond een goede vlieger wind. Dit zorgde er mede voor dat velen kinderen met hun ouders of opa en oma op het vlieger terrein hun kunsten vertoonde.  

Het Vliegerfestijn is bedoeld als een gezellige familie buiten activiteit georganiseerd door wijkvereniging Schoenmakershoek maar toegankelijk voor iedereen. Tijdens het Vliegerfestijn waren er meerdere professionele vliegeraars die de meest bijzondere 3d vliegers showen, maar het leukste is misschien wel dat iedereen: kinderen, ouders, opa’s en oma’s vrij zijn om zelf ook te komen vliegeren met de door sponsers gratis aangeboden vliegers. Maar Vliegeren is niet het enige wat het vliegerfestijn te bieden heeft, zo waren er ook meerdere luchtkussens waarop geraasd kon worden, werd er geschminkt, er werden er snoep droppingen gedaan en was er een meet en greet met Paw patrol!

Naast het demonstratieterrein waar de professionele vliegeraars hun demonstraties gaven was er voldoende plaats om zelf te vliegeren. Beginnende en ervaren vliegeraars, groot of klein, iedereen kon z’n eigen vlieger op te laten. Tevens worden er kant en klare vliegers aangeboden door 076 makelaardij, Luyten adviesgroep en Prince food Etten-leur.

De kinderen kregen bij binnenkomst een knipkaart waarmee ze verschillende gratis lekkernijen kregen en of activiteiten mee konden doen Zoals bv een workshop voor kinderen waar ze zelf kunnen knutselen en de kleinsten onder ons kunnen lekker kleuren. Buiten deze waren er meerdere foodtrucks waar je lekker kon komen snoepen, eten of een drankje kon doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *