Home / Algemeen / Verkeersschool Blom schenkt 5000 euro aan Etten-Leurse verenigingen en stichtingen

Verkeersschool Blom schenkt 5000 euro aan Etten-Leurse verenigingen en stichtingen

Gas op je clubkasactie

Een aantal weken geleden is Blom gestart met een Gas op je clubkasactie. Blom Verkeersschool bestaan dit jaar namelijk 50 jaar en zij vonden dit de ideale gelegenheid om ook eens wat terug te doen voor Etten-Leur .

Zij hadden op 1 juni een feestavond ter ere van het 50 jarig bestaan. De velen gasten die er op die avond waren werd gevraagd om in plaats van een bloemetje of een fles wijn te geven voor het 50 jarig bestaan, een donatie te doen op een speciaal daarvoor geopend rekeningnummer. Dit bracht bij elkaar ongeveer 5000 euro op.

Velen aanmeldingen

Om mee te kunnen doen moest de vereniging en/of stichting wel gevestigd zijn in de gemeente Etten-Leur, het bedrag moet bestemd zijn voor sport, maatschappelijk doel, jeugd of ter ondersteuning aan een cultureel of cultuur-historisch doel en Het bedrag moet in de gemeente Etten-Leur worden besteed. Bijna 70 Etten-Leurse stichtingen en verenigingen hebben deelgenomen aan deze actie. De deelnemende verengingen en Stichtingen werden door een vakkundige jury beoordeeld met een cijfer. Daarnaast konden de stichtingen / verenigingen ook zelf punten binnen halen door middel van likes op de facebookpagina van Verkeersschool Blom.  Na aanmelding ontving iedereen u een link naar de afbeelding waarin het logo is verwerkt. De afbeelding met de meeste likes kreeg de meeste punten. Er kon gestemd worden tot en met donderdag 28 november.

Winnaars

Maandagavond kregen de winnaars uit handen van directeur Reggy Heijens een cheque uitgereikt. Stichting Instuif Het Zorgenkind € 250, Vrouwen van Nu € 250, Zwem en Waterpoloclub DIO € 250, Stichting Projectkoor Etten-Leur € 250, Stichting Twirlsport € 250, Stichting Leergeld Noord Westbrabant € 500, Carnavalsvereneging Te Gek € 500, Sv Dio € 750, De Achtertuin € 750 en Stichting scouting Etten-Leur € 1000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *