Home / 112 - Politie berichten / Veel schade door storm in Etten-leur

Veel schade door storm in Etten-leur

Grote drukte vandaag voor de brandweer in Etten-Leur met alle meldingen van stormschade. Bomen die omwaaien, daken die eraf waaien en zonnepanelen die rondvliegen.

Op de Klaroendering in Etten-Leur is een grote boom omgewaaid over de weg. Omdat de brandweer te druk is proberen omwonende zelf de boom weg te halen.

Bij een woning aan de Rijsbergseweg in Etten-Leur is het dak er grotendeels afgewaaid. Be brokstukken van het dak liggen verspreid in de omgeving.

De zonnen panelen met onderstel zijn van het dak afgewaaid bij een woning aan de zuidwiek in  Etten-Leur. De zonnepanelen en de stellage waar de panelen op lagen zijn terecht gekomen in de brandgang naast de woning.

Bij een bedrijf aan de Vossendaal zijn bijna alle dakplaten van het dak afgewaaid. Een deel van de platen zijn op de weg terecht gekomen. Een deel van de Vossendaal is afgesloten voor verkeer. Met een heftruck en een graafmachine word geprobeerd te voorkomen dat de platen verder de weg op waaien.

Bij een loods aan de Hermeleinweg in Etten-Leur is een gedeelte van het dak eraf gewaaid. Medewerkers van het bedrijf wat in de loods zit doen hun best om de schade te beperken al lijkt het onbegonnen werk met deze wint en de drukte bij de brandweer.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.