Home / Agenda tip / tweede editie Cheers To New Beers op 29 september

tweede editie Cheers To New Beers op 29 september

Cheers To New Beers en café eigenaar Wim Roeloffs hebben wederom de handen ineen geslagen om voor de tweede maal in Etten-Leur bierfestival Cheers To New Beers te organiseren. Dit gaat gebeuren op zaterdag 29 september 2018 van 14:00 tot 22:00 uur in Café-Zaal Roeloffs, van Bergenplein 41 Etten-Leur.

Tijdens Cheers To New Beers zullen 8 micro-brouwerijen diverse van hun lekkerste bieren voorstellen en natuurlijk laten proeven. Ook dit jaar is Wim´s vintagebar weer present en er is een Lady´s bar. En omdat bier hongerig maakt is er vanzelfsprekend ook aan de inwendige mens gedacht. Dokter Worst, Roeloffs Vette Hapkraam, Marinda´s nacho´s en Wim´s kaas en worst plankjes zorgen voor een goede ondergrond!

De muziek wordt verzorgd door DJ’s Rinus en Dorus. En tussen 18.00 en 22.00 uur is er live muziek aanwezig van de fantastische Paula V & Just Play. 

De primeur van dit jaar is de presentatie van een eigen Cheers Festival Bier dat in samenwerking met Gebroeders Roodbaard gebrouwen hebben! Die mag niet ontbreken op je Untappd!

Voor personen die geen alcohol kunnen of mogen drinken zijn er ook diverse alcohol vrije dranken beschikbaar. Kortom er is voor Untappd weer genoeg te vullen en badges te verdienen.

De entreeprijs voor het Cheers festival bedraagt € 15,-.
Hiervoor krijg je buiten gezelligheid en sfeer:

– 1 Uniek festival proefglas (15cl)
– 3 Consumptiemuntjes (t.w.v. € 2,00 p/stuk)
– 1 Festivalboekje met daarin alle beschrijvingen van de verkrijgbare bieren.

Tevens zijn er Earlybird tickets beschikbaar voor de prijs van € 12,50 via , Café Roeloffs, Bier & Borrels Prinsenbeek, Gall & Gall Janssen Kerkwerve en de Cheers To New Beers leden.

Extra munten die dag kunnen los worden bijgekocht voor € 2,00 p/stuk. (dit kan zowel contant als d.m.v. pinnen).

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.