Home / Agenda tip / Top 2000 Live zet Nieuwe Nobelaer in vuur en vlam!

Top 2000 Live zet Nieuwe Nobelaer in vuur en vlam!

Voor muziekliefhebbers is december een echte feestmaand waarin ze volledig in de ban zijn van de Top 2000 stemlijst. Ultiem hoogtepunt is natuurlijk de laatste week van het jaar waarin alle klassiekers de revue passeren. Reden genoeg voor Nieuwe Nobelaer om 2019 muzikaal in te luiden met Top 2000 Live! Dé muzikale “intercity” langs de hoogtepunten van de Top 2000! Te zien op donderdag 3 januari om 20:15 uur, kaarten à €27,50 zijn verkrijgbaar aan de balie of via www.nieuwenobelaer.nl.

Top 2000 Live is een indrukwekkende liveshow in het theater. Dit jaar speelt de 11-koppige band met vuur. Fire is voor veel artiesten (Adele, Bruce Springsteen, Ed Sheeran, Pointer Sisters etc..) een krachtige inspiratiebron. Het belooft een heerlijke avond te worden vol klassiekers, eendagsvliegen en vergeten pareltjes uit het legendarisch rock, pop, soul en Nederbeat repertoire vanaf de sixties tot nu.
This girl is on fire!
Voor deze 7e tour is zangeres Tjindjara (o.a. bekend van The Voice) aan de band toegevoegd naast o.a. Jeroen van den Berg en Jorginho Paunussa. We vroegen haar welk nummer met het thema Fire zeker in de lijst thuishoort: “Bij mij komt meteen het nummer This girl is on fire van Alicia Keys naar boven. Waanzinnig nummer en wat mij betreft mag deze dus echt niet ontbreken in de Top 2000”.
Kippenvel, meezingen, swingen en genieten van het speelplezier van deze club zangers en muzikanten in een prachtig licht en geluidsdecor. Een feestje dus! Zin in FIRE?! Bij dit theaterconcert spatten de vonken er vanaf!

Top 2000 Live – Fire!
Nieuwe Nobelaer Etten-Leur
Donderdag 3 januari | 20:15 uur | € 27,50
www.nieuwenobelaer.nl

foto : Carla Gorter Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *