Home / Agenda tip / Taalproblemen bij jonge kinderen, wat kun jij doen?

Taalproblemen bij jonge kinderen, wat kun jij doen?

Op woensdag 21 maart organiseert Nieuwe Nobelaer in samenwerking met Kentalis van 20:00 tot 21:30 uur een interactieve informatieavond voor ouders en professionals over de spraak- en taalontwikkeling van het jonge kind. Tijdens de avond komt onder anderen het ‘signaleren van problemen’ in de spraak- en taalontwikkeling aan de orde en krijgen deelnemers een aantal handvatten om de taalontwikkeling van het jonge kind te stimuleren.

Informatieavond
De informatieavond wordt gepresenteerd in de vorm van een stukje theorie ondersteund door videomateriaal en een interactieve onderdeel waarbij deelnemers kleine opdrachten moeten uitvoeren. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen en samen in gesprek te gaan over het onderwerp.

De workshop wordt gegeven door medewerkers van Kentalis die gespecialiseerd zijn in de vroege behandeling voor jonge kinderen waarbij sprake is van een taalontwikkelingsstoornis en of doof/slechthorendheid.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich tot vrijdag 16 maart aanmelden via mi.bruijns@nieuwenobelaer.nl. De informatieavond vindt plaats op woensdag 21 maart van 20:00 tot 21:30 uur in Bibliotheek Nieuwe Nobelaer te Etten-Leur. Deelname aan de informatieavond is gratis.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.