Home / Algemeen nieuws / Stichting Senia start leesgroep kunstgeschiedenis in Etten-Leur

Stichting Senia start leesgroep kunstgeschiedenis in Etten-Leur

Op donderdag 18 januari om 10:00 uur organiseren Nieuwe Nobelaer en Stichting Senia een informatiebijeenkomst in aanloop naar de oprichting van een leesgroep kunstgeschiedenis. De leesgroep is bedoelt voor geïnteresseerden en liefhebbers van kunstgeschiedenis die gerelateerde boeken willen lezen en hun kennis willen verdiepen door boeken samen te bespreken. Vooraf aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis. U bent van harte welkom!

Leeswijzer
De deelnemers van de leesgroep kiezen vijf tot zeven boeken per jaar uit een door Senia samengestelde boekenlijst met recent verschenen, goed leesbare boeken. Bij ieder boek dat wordt gekozen ontvangt de leesgroep informatie over het boek, de auteur, een lijst van discussievragen en gespreksthema’s. Deze informatie vormt de Senia Leeswijzer. Deze leeswijzers zijn uniek en garanderen dat de leesgroep zelfstandig en met diepgang kan functioneren.

Heeft u interesse in de leesgroep, maar kunt u niet bij de informatiebijeenkomst aanwezig zijn? Stuur dan een bericht naar infobibliotheek@nieuwenobelaer.nl.

 

Informatiebijeenkomst leesgroep kunstgeschiedenis
Nieuwe Nobelaer Etten-Leur
do 18 jan. – 10:00 uur
www.nieuwenobelaer.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.