Home / Agenda tip / Start toeristisch seizoen in Etten-Leur

Start toeristisch seizoen in Etten-Leur

Het Toeristisch Informatiepunt Etten-Leur heeft er weer zin in! Pasen is traditiegetrouw de start van het toeristisch seizoen en vanaf heden staat het Toeristisch Informatiepunt weer klaar voor inwoners en bezoekers van Etten-Leur om hen te ontvangen en te voorzien van informatie. In de aanloop naar het recreatieve seizoen heeft het Informatiepunt drie nieuwe producten ontwikkeld om Etten-Leur op de kaart te zetten:
– De evenementen- en promotiegids Etten-Leur City Guide
– De wandeling ‘Rondje Etten-Leur’
– De MuseumPas Etten-Leur

Alles werd gepresenteerd door middel van een persbijeenkomst op woensdag 17 april aan de Markt 4 te Etten-Leur. Wethouder Jan Paantjes nam symbolisch de nieuwe producten in ontvangst.
Het Toeristisch Informatiepunt Etten-Leur bestaat begin mei alweer 1 jaar. Om dit te vieren organiseert het Informatiepunt samen met Gemeente Etten-Leur een speciale activiteit, namelijk een Weekmarkt Speciaal (Bourgondische Markt). Dit zal plaatsvinden op woensdag 1 mei van 9.00-12.30 uur. Er zijn allerlei proeverijen van de marktlieden, aangevuld met proeverijtjes van lokale ondernemers. Verder is er volop entertainment in de vorm van straattheater en muziek. Iedereen is van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *