Home / Algemeen nieuws / Springplank Etten-Leur behoudt de titel excellente school

Springplank Etten-Leur behoudt de titel excellente school

Op 23 januari 2017 OBS de Springplank met veel trots, als enige school in Etten-Leur en als enige school in deze regio het predicaat excellente school toegekend.

De Springplank kreeg dit omdat ze laat zien dat de resultaten bovengemiddeld zijn, er een goede sfeer heerst binnen de school en leerkrachten laten zien dat zij ‘oog hebben voor

De Springplank kreeg dit omdat ze laat zien dat de resultaten bovengemiddeld zijn, er een goede sfeer heerst binnen de school en leerkrachten laten zien dat zij ‘oog hebben voor elk kind’. Alle kinderen zijn bij het team goed in beeld en de school heeft aangetoond op de juiste manier in te spelen op alle verschillende onderwijsbehoeften.

De school heeft nu zelfs te horen gekregen dat zij de titel ‘excellente school’ t/m december 2019 mag dragen!

Dit predicaat heeft de school veel gebracht. Naast een geweldige waardering voor het hardwerkende team, weten nieuwe ouders de school steeds beter weten te vinden. Er is dan ook een flinke groei in het leerlingaantal te zien.

Op woensdag 24 januari viert OBS de Springplank haar eerste ‘excellente verjaardag’ .Hiervoor organiseert de school voor alle kinderen, ouders, collega’s  en familieleden een feestavond.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.