Home / Algemeen nieuws / veel show muziek en spektakel tijdens uitverkocht Kerst Special Nieuwe Nobelaer

veel show muziek en spektakel tijdens uitverkocht Kerst Special Nieuwe Nobelaer

Vanavond was voor de tweede maal de Kerstspecial in Nieuwe Nobelaer. De zaal was terecht tot de laatste stoel uitverkocht. Al bij aankomst werden de bezoekers met de kerstsfeer overgoten door middel van knisperend vuur voor de deur en volop muziek. Binnen werd het al snel duidelijk dat een lege stoel niet te zien zou zijn die middag. echter was hier goed op voorbereid en konden de gasten tijdens het wachten in de rij om binnen te komen al genieten van kleine voorproefjes op de rest van de middag.

Geheel in de kerstgedachte was het al om bekend verhaal van Scrooge speciaal voor deze middag omgetoverd. Want niks met kerst hebben ? Nee zelfs het slechte humeur van Scrooge was niet opgewassen tegen al dit lokaal talent welke de zaal zichtbaar liet genieten van hun optreden. Scrooge kon dan ook niet anders al op het einde van de middag rijkelijk toe geven dat dit wel een helen specialen middag was.

Er was voor ieder wel wat wils zoals dans, muziek, zang en acrobatiek. Waar het optreden van de kinderdansgroep een vertederende ahhh in de zaal teweeg bracht, brachten de dames met hun acrobatiek optreden enkele meters boven het podium in de doeken een ohhh vol bewondering teweeg bij het publiek. Met de Kerstspecial heeft Nieuwe Nobelaer wederom een goed lopend en strak geregisseerd  spektakel op de planken gezet, waarin leerlingen en theatergroepen hun van hun beste kant hebben laten zien, wat de volle zaal bezoekers zichtbaar de gehele middag lang heeft vermaakt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.