Home / Algemeen nieuws / Recensie : Shrek The Musical van theatergroep de Josjes

Recensie : Shrek The Musical van theatergroep de Josjes

Vrijdagavond 15 juni 2018 ging Shrek The Musical van theatergroep de Josjes in première. Een bijzonder tintje aan deze musical is dat het niet in een theater wordt gespeeld, maar in de achtertuin van een tuincentrum. Theatergroep de Josjes speelt al vele jaren voorstellingen in Etten-Leur en omgeving, maar hebben de afgelopen jaren ervoor gekozen om vooral professionele voorstellingen te gaan spelen. Zo hebben zij met veel succes mooie musicals op de planken gebracht, zoals : Mamma Mia, Sister Act en The Wizz.


Nu is de voorstelling Shrek aan de beurt. Het verhaal van Shrek is waarschijnlijk bij iedereen bekend. Shrek is een Oger die in zijn eentje in het moeras woont, totdat zijn rust verstoord wordt door een groep tekenfilm figuren, die verjaagd zijn door een gemene koning.

Shrek gaat dit oplossen om zijn rust weer terug te krijgen en komt onderweg van alles tegen, waaronder een gekke ezel en een prinses. De acteurs brengen het verhaal overtuigend over, met uiteraard ook veel humor, zoals ook in de televisie productie.

Voor een amateur toneelgroep zien de kostuums en achtergronden er goed uit en draagt dit ook bij aan de totaal beleving. De voorstelling wordt door ongeveer 30 acteurs gespeeld en bevat behalve humor ook een aantal mooi gezongen nummers en een paar dansen.

Shrek wordt nog 5x gespeeld door de Josjes, dus heb je nog geen kaarten dan is dit een aanrader om heen te gaan !

De voorstellingen zijn nog op 16, 22, en 23 juni, deze starten om 20.30 uur en de voorstellingen van 17 en 24 juni starten om 14.30 uur.
Locatie Life & Garden aan de Lage Vaartkant 11 in Etten-Leur

www.theatergroepjosjes.nl

[yasr_visitor_votes size=”medium”]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.