Home / Algemeen nieuws / Recensie : Musical Doornroosje van de musicalklas van Nieuwe Nobelaer

Recensie : Musical Doornroosje van de musicalklas van Nieuwe Nobelaer

[yasr_visitor_votes size=”medium”]

Zaterdag 21 april speelde de musicalklas van de Nieuwe Nobelaer maar liefst twee keer de voorstelling Doornroosje in de grote theaterzaal van de Nieuwe Nobelaer.
Wij waren bij de tweede voorstelling zaterdagavond aanwezig, maar het enthousiasme van de cast was er zeker niet minder om.
De cast speelde vol overtuiging een alternatieve versie van de musical Doornroosje.


De rode draad van het bekende sprookje was natuurlijk voor iedereen herkenbaar, maar af en toe week men een beetje af van het oorspronkelijke verhaal, maar dit was verder niet storend.
De voorstelling deed met zijn grote achtergronden, mooie kostuums en live muziek niet onder voor een professionele theater voorstelling.


Zeker als je bedenk dat groot deel van de cast weinig ervaring heeft met optreden voor publiek, dan werd het zeker overtuigend neergezet.
Natuurlijk werd niet alles helemaal zuiver gezongen door de jonge castleden, maar wanneer er samen gezongen werd klonk het erg professioneel.


Op het laatst, ter afsluiting, werd een lied van K3 gezongen, Hocus Pocus, dit werd daarna door een bijna volle theater zaal met een minutenlang applaus beloond.
De reacties in de foyer achteraf waren gelijk, iedereen had erg genoten van de voorstelling en hadden een leuke avond gehad.
Hiermee wordt bewezen dat lokaal theater een grote meerwaarde heeft, wij raden u dan ook zeker aan om eens een voorstelling zoals deze mee te pakken !

Wij geven deze voorstelling 4 sterren

[yasr_visitor_votes size=”medium”]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.