Home / Algemeen nieuws / Recensie : “In de schaduw van Toon Hermans “

Recensie : “In de schaduw van Toon Hermans “

[yasr_visitor_votes size=”medium”]

Zondagavond 28 januari 2018 was “In de schaduw van Toon Hermans ” in de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur te zien. Na tachtig succesvolle voorstellingen in Vlaanderen vorig theaterseizoen , zijn dit seizoen de theaters in Nederland aan de beurt. In deze warme Vlaamse hommage aan Toon Hermans vertelt Herman Van Hove over zijn wonderlijke belevenissen in de coulissen en aan de keukentafel als laatste manager en vriend van Toon Hermans. Een uniek kijkje achter de schermen.

Zangeres Lissa Meyvis bracht met de liedjes van Toon Hermans een ode aan deze bijzondere man. De belevenissen van Herman van Hove spelen zich af in de jaren ’90, waar hij bijna 8 jaar lang heeft gewerkt met Toon Hermans. Lissa Meyvis blaast de liedjes van Hermans nieuw, jong leven in. Het vierkoppige orkest van Pol Vanfleteren voorziet in de muzikale begeleiding van de voorstelling. Samen zorgen Lissa en Herman voor een bijzondere wisselwerking tussen liedjes en anekdotes. Op het scherm worden unieke beelden getoond, zo zijn er diverse foto’s, krantenknipsels en een aantal video beelden te zien. Maar ook unieke hand geschreven briefjes van Toon Hermans passeren de revue.

Het publiek was in grote getalen af gekomen op de voorstelling, de zaal was niet uitverkocht, maar toch goed gevuld. In de Schaduw van Toon Hermans is een prachtig eerbetoon aan een groot artiest en een voorstelling om lief te hebben.

Wij geven de voorstelling 4 sterren!

[yasr_visitor_votes size=”medium”]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.