Home / Algemeen / prijzen uitgereikt voor beste act in het Kerstcircus van Etten-Leur

prijzen uitgereikt voor beste act in het Kerstcircus van Etten-Leur

Volgens traditie worden er elk jaar prijzen uitgereikt voor beste act in het Kerstcircus van Etten-Leur. Het publiek kan dan stemmen op hun favoriete act. Ook dit jaar is er weer veel gestemd en de winnaars zijn:

Op de derde plaats : Duo Paschenko – Krachtacrobaten – Laat u verbazen door de kracht van het menselijk lichaam. Deze twee topacrobaten uit Oekraïne tonen met veel souplesse bijna onmogelijke handstanden, evenwicht en enorme spierbundels.

Op de tweede plaats:  Marylin Zinnecker – Paarden – Een ode aan het klassieke circus, dat precies 250 jaar geleden ontstond met paarden: de Duitse Marylin Zinnecker is van jongs af aan gek op paarden. Ze toont een eigentijdse dressuur met haar prachtige witte hengst Castellano, geheel in vrijheid loopt haar trots de bijzonderste figuren.

en als eerste:  Brad Garcia – Komische trampoline – Brad Garcia, een jonge enthousiaste artiest die zijn opwachting maakt op de reuzetrampoline. Sprongen tot in grote hoogte, salto’s en de nodige blunders… 10 minuten sensatie en humor !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *