Home / 112 / Politie zoekt getuigen van velgen diefstal in Etten-Leur

Politie zoekt getuigen van velgen diefstal in Etten-Leur

Gisterenmorgen werd er door de medewerkers van een garagebedrijf gelegen aan het industrieterrein Vosdonk een schrikbarende ontdekking gedaan. Van dertien splinternieuwe auto’s van het merk Renault waren de velgen gestolen. 

Op maandag 8 oktober 2018 om 09:30 uur werd de politie gebeld. Op het buitenterrein werden dertien nieuwe auto’s aangetroffen zonder velgen. Er was geen spoor van de velgen te bekennen. De daders hadden de auto’s op stenen gezet nadat de velgen waren gedemonteerd. Er waren niet genoeg stenen in de buurt aanwezig waardoor enkele auto’s op hun remschijven werden gezet. De schade is enorm.

Getuigen

De dieven zijn professioneel te werk gegaan. De politie denkt dat deze groepering vaker toe slaat. De politie vraagt u om alert te zijn en te reageren wanneer u iets verdachts ziet. Ziet u iets verdachts bel dan met de politie.

De politie is ook op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *