Home / Agenda tip / Peppa Pig geeft een muzikaal feestje in Nieuwe Nobelaer

Peppa Pig geeft een muzikaal feestje in Nieuwe Nobelaer

Peppa Pig komt samen met haar vriendjes op zaterdag 19 januari naar Nieuwe Nobelaer. Een heerlijke familiemusical met meezingliedjes en meedoedansjes. Een groot feest dus! Kaarten zijn verkrijgbaar voor €12,50.

Verrassing! Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, komt terug naar het theater. Na de succesvolle voorstelling ‘De Grote Plons’ zijn het liefste varkentje en al haar vriendjes nu te zien in een verrassende nieuwe familiemusical. Dit keer is het groot feest! Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Een grote, lekkere chocoladetaart staat op tafel. Het wordt een hele bijzondere dag. Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn, jij wel?

Beleef met Peppa de leukste avonturen in de gezellige familiemusical Verrassingsfeest! met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en uiteraard vele spannende verrassingen maken de voorstelling tot één groot feest voor de hele familie!

Op zaterdag 19 januari is Peppa Pig om 11:30 en 15:00 uur te zien in Nieuwe Nobelaer. Een uur voor aanvang kan er geknutseld worden en staat een glaasje ranja klaar. Voor de ouders is er koffie of thee. Kaarten à €12,50 zijn verkrijgbaar via www.nieuwenobelaer.nl.

Peppa Pig 2+ (try-out) – Verrassingsfeest!

Nieuwe Nobelaer Etten-Leur
Zaterdag 19 januari | 11:30 & 15:00 uur | €12,50

www.nieuwenobelaer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *