Home / Agenda tip / Oudercafé “Baby- en kindergebaren” 6 december in Nieuwe Nobelaer

Oudercafé “Baby- en kindergebaren” 6 december in Nieuwe Nobelaer

Nieuwe Nobelaer Bibliotheek is niet alleen een plaats is om boeken en andere media te lenen. Ouders met jonge kinderen kunnen terecht in het Oudercafé. Ook nodigen wij regelmatig deskundigen uit. Op donderdag 6 december om 10.00 uur zijn deskundigen Ingelise van Leeuwen en Sarita van Nes namens LiefsLies aanwezig voor het onderwerp “Baby- en kindergebaren”. De inloop is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

In de bibliotheek is iedere woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur (m.u.v. schoolvakanties) in de knusse kinderruimte “De Boekenwurm” een lees/mediaconsulent 0-6 jaar aanwezig. Ze geeft ouders graag een rondleiding in de bibliotheek of beantwoordt vragen over boekstart, boeken, lezen en media voor jonge kinderen. Heb je geen vragen over boeken en media? De kinderruimte is er voor iedereen en nodigt uit om samen te zijn, te lezen, te spelen en elkaar te ontmoeten. Voel je welkom!

Maar taal is meer. Taal is ook lichaamstaal, gebaren en mimiek. Jonge kinderen die nog niet beschikken over woorden, communiceren met hun lijf. Ook aan deze vorm van taal willen wij aandacht schenken. Tijdens het Oudercafé nodigen wij regelmatig deskundigen uit die uitleg geven over specifieke onderwerpen en waaraan je jouw vragen kunt stellen. Tijdens het extra Oudercafé van 6 december vertelt Sarita van Nes hoe je met je baby of kind kunt communiceren door gesproken taal te ondersteunen met gebaren.

De eerstvolgende inloop voor jonge ouders is woensdag 5 december én er is een extra inloop op donderdag 6 december om 10.00 uur. De inloop is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *