Home / Agenda tip / Open middag muziek Nieuwe Nobelaer

Open middag muziek Nieuwe Nobelaer

Nu het nieuwe jaar is aangebroken gaan ook de cursussen weer bijna van start in Nieuwe Nobelaer. Voor iedereen die nog twijfelt over welk instrument bij hem of haar past, opent de muziekafdeling Nieuwe Nobelaer Kunsteducatie haar deuren op zaterdag 19 januari. De middag zal om 13:00 uur beginnen met een Leerlingenconcert in de Kleine Zaal. Aansluitend hieraan kunnen alle instrumenten uitgeprobeerd worden onder begeleiding van docenten van Nieuwe Nobelaer.

Muziek is voor iedereen. Bij Nieuwe Nobelaer zijn ze hier allang van overtuigd, maar mocht er nog twijfel zijn dan wordt deze weggehaald tijdens de gratis inloopmiddag op zaterdag 19 januari. Dan opent de muziekafdeling van Nieuwe Nobelaer Kunsteducatie namelijk haar deuren voor iedereen die nog wel wat inspiratie kan gebruiken bij zijn of haar keuze voor een instrument.

Programma
Om 13:00 uur wordt de middag afgetrapt met het Leerlingenconcert in de Kleine Zaal. Hier zullen de muziekleerlingen de sterren van de hemel spelen en brengen zij een afwisselend, muzikaal programma. Aansluitend aan het Leerlingenconcert, om 14:00 uur, gaan alle leslokalen open en kan iedereen één of meerdere instrumenten uitproberen onder begeleiding van de professionele docenten, van bandeneon tot ukelele en alles daartussenin. Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen aan de docenten.

London College of Music

Tevens vindt deze middag in de dansstudio een speciale workshop plaats van het London College of Music. Je kunt voor een klein bedrag van € 25,- van 14:00 tot 15:30 uur de workshop Zangtechniek en Zanginterpretatie volgen die wordt gegeven door een docent van het London College of Music. Daarna is er tot 18:00 uur tevens gelegenheid voor individuele lessen. Vooraf aanmelden kan via aradoes@gmail.com.

Alle informatie rondom het (muziek)cursusaanbod, de open middag en inschrijven is te raadplegen op www.nieuwenobelaer.nl.

Open middag

Nieuwe Nobelaer Etten-Leur
Zaterdag 19 januari | 13:00 – 16:00 uur | gratis

www.nieuwenobelaer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *