Home / Algemeen / Op zoek naar de leukste opa en oma van Etten-Leur

Op zoek naar de leukste opa en oma van Etten-Leur

Heb jij de leukste opa of oma van Etten-Leur? CDA Etten-Leur gaat, na het succes van vorig jaar, ook dit jaar weer op zoek naar de leukste opa en oma! Grootouders spelen vaak een belangrijke rol in het leven van hun kleinkind(eren): er worden leuke uitstapjes gemaakt, een luisterend oor geboden, samen gespeeld. En ouders worden vaak ontlast in het drukke bestaan wat ze hebben, doordat opa’s en oma’s regelmatig oppassen.

Op 4 juni is het Nationale Opa en Oma dag en dus een mooie gelegenheid om grootouders in het zonnetje te zetten. CDA Etten-Leur wil hieraan graag bijdragen door een opa en oma te verwennen en samen met het kleinkind een mooie maaltijd op tafel te zetten en samen te eten onder begeleiding van een top kok.

Dus, wil jij je opa of oma in het zonnetje zetten? Stuur dan voor 20 mei een korte motivatie via e-mail naar cda.ettenleur@gmail.com en vertel waarom jouw opa of oma de leukste van allemaal is! Dit mag trouwens ook met een leuk filmpje, een foto of tekening. Voorwaarde is wel dat je opa en/of oma in Etten-Leur woont. En dan is het duimen draaien tot de grote bekendmaking op 20 mei en wie weet mogen jullie lekker gaan smullen op 4 juni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *