Home / Agenda tip / Nieuwe weg voor Yoeri L’Abée

Nieuwe weg voor Yoeri L’Abée

De 27 jarige symphatieke zanger Yoeri LAbée uit Etten-Leur presenteert vrijdag 21 september in ‘Het Raadhuis’ aan het Raadhuisplein 33/35 in Etten-Leur zijn gloednieuwe single.

Dit doet hij na een kleine adempauze te hebben genomen en de overstap gemaakt te hebben naar een andere platenmaatschappij en andere producent/componist/muziekstudio.  Yoeri komt nu met een oergezellig dansnummer voor werkelijk iedereen. Yoeri liep al langer met het idee een nieuwe weg in te slaan wat repertoire betreft en heeft contact gezocht met Manfred Jongenelis (producent van o.a. Frans Duijts, John West, Sieneke,. Jongenelis is tevens ook verantwoordelijk voor giga hit van John de Bever “jij Krijgt Die Lach NIet Van Mijn Gezicht”)
Er was meteen een fijne klik tussen Yoeri en Manfred en er zullen na deze aankomende single nog vele gaan volgen. Benieuwd ?? kom dan 21 september naar de presentatie,  daar zal Yoeri samen met “John West”  “Johan Heuser”  en ” Manfred Jongenelis” een fantastische avond beleven waar iedereen welkom is! meer info : kijk op Facebook en volg  ‘Yoeri L’Abée  @YoeriLabee076

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *